Saturday, August 4, 2012

NoLifeWithout'DIY

Er is vast wel een dag in de zomervakantie dat je niks te doen hebt, fijn natuurlijk, even lekker niks aan je hoofd. maar als je je verveeld heb ik een oplossing voor je!
Een DIY!!
Met deze diy maak je een trendy clutch!Wat heb je nodig?
-Leer
-Leernaald
-Risten
-Schaar
-Knopspeldjes
-Liniaal
-Potlood/pen/kleermakerskrijt
-Tijdschrift
-2 paperclips
-Garen in de zelfde kleur als het leer
-Naaimachine(het kan ook met de hand, maar dat is een stuk moeilijker).
Je bepaald zelf de grootte van de clutch door middel van het tijdschrift, dat is ongeveer dezelfde grootte als een A4.
1. Leg het tijdschrift op de binnenkant van het leer.
Teken dit af met een liniaal en pen,potlood of kleermakers krijt.
Leg daarboven nog 2 keer het tijdschrift en teken dit ook af.2.Vouw nu de clutch om zodat de goede kant naar binnen zit en spelt de zijkanten vast met knopspelden.3.Naai nu de zijkanten aan elkaar met een leernaald.4.Vouw nu voorzichtig de clutch binnenstebuiten.5.Leg nu de risten hoe je ze wilt hebben en teken dit af.


6.Knip het afgetekende stuk uit en bewaar het!
7. Teken het stuk dat je bewaard hebt op de bovenste flap en knip het af. je kan er voor kiezen om 2 flapjes over te laten zodat je hier later nog een ketting aan kan maken, en je kan ze makkelijk in de tas vouwen.

8. Nu knip je 1cm van de bovenste flap, of van het onderste vak, dit is omdat je de risten nog moet plaatsen en anders past het niet meer in elkaar.

9.Pin de risten met de knopspelden vast en naai de risten vast aan de clutch.10. Nu ben je eigenlijk klaar, maar als je het nog een beetje wilt pimpen kan je leuke flosjes maken voor aan de risten met paperclips.En dan is je tasje helemaal klaar, I hope you like it!

Lots of Love,
Trix

No comments:

Post a Comment