Friday, November 11, 2011

Nolifewithout'fashion

 H&M in samenwerking met Versace! 

Alle fashionlovers op gelet, want voor wie het nog niet wist of had gezien op tv; De nieuwe designercollectie van H&M is ontworpen door de ontwerpers van het ultieme modemerk Versace!

Omdat de collectie zo gewild is, is deze alleen te verkrijgen in de geselecteerde winkels:
Amsterdam (Dam 4, Kalvertoren), Den Haag (Wagenstraat 15), Maastricht (WC Mosae Forum), Rotterdam (Beursplein 10), Utrecht (Radboudkwartier 231)
Deze winkels zitten nou niet echt bepaald hier in de buurt, maar je kan ook altijd nog online shoppen. Let er dan wel op dat je maar één stuk/ maat per artikel per klant kan bestellen. Gelukkig is de H&M niet zo heel duur en kunnen ook wij dus meegenieten van de kleding van deze topontwerpers!

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 17 november, om 8 uur in de winkels^ en om 10 uur 's ochtends online! 

H&M heeft zelfs regels opgesteld om te voorkomen dat de winkels niet overstromen op de datum van verkoop. Die heb ik even voor jullie opgezocht, mocht je daarheen willen:


Ik zou zeggen, ga allemaal voor die winkels slapen 17 november, zodat je iniedergeval als een van de eerste bent haha! En anders kan je natuurlijk ook nog altijd iets bestellen op de h&m site (: (zie zijbalk) 
Shoppen maar haha! 

Lots of love ♥
Sanne. 

2 comments:

 1. leuke blog :)
  elkaar volgen ? ik volg je al
  xxliefs Sofie

  ReplyDelete
 2. Pfff, wel altijd heel veel gedoe voordat je een artikel kunt bemachtigen. En dan nog eens de goede maat weten te vinden...

  Liefs

  ReplyDelete